הלקוחות שהזדמנו בבוקרו של "יום ששי הטוב" לחנות המכולת Pak n' Save שבהמילטון מיל, לא שעו לעובדה שאין אף איש צוות במקום. תקלת
מחשב היא זו שפתחה לרווחה את דלתות הסופרמרקט בשמונה בבוקר, והלקוחות נכנסו לערוך קניות לחג, בלי לשים לב שהם בעצם לבדם.
כמחצית מהלקוחות, כמו הלקוחה הראשונה שנכנסה לחנות עם בנה, שוטטו במעברים באין מפריע, אספו לעגלתם את המצרכים הדרושים להם, וניגשו לשלם בעמדת השירות העצמי, הכוללת סורק ברקודים ומאפשרת לשלם ב
כרטיס אשראי או במזומן. המחצית השניה של הלקוחות, פשוט לקחו מצרכים ויצאו מהחנות מבלי לשלם.
24 אנשים הספיקו ליהנות מהאפשרות של קניות מכולת בחינם, עד שכשעה וחצי אחרי פתיחת הדלתות הבלתי מתוכננת הגיעה המשטרה למקום. זאת לאחר שהתקבלו דיווחים על אנשים שעוזבים את החנות עם "ערימות של מצרכים".
בעל החנות, גלן מילר, שבתחילה חשש כי מצרכים בשווי אלפי דולרים הוצאו מהחנות, נרגע לאחר שצפה בתיעוד של מצלמות האבטחה. "אני בהחלט יכול לראות את הצד המשעשע שבזה", אמר ל-The Age. "אבל הייתי מעדיף להמנע מהפרסום. הוא גורם לי להיראות קצת אידיוט".
לדבריו, הלקוחה הראשונה כלל לא שמה לב כי המקום ריק מאדם. היא שהתה במקום 20 דקות, בחרה מוצרים, שילמה עליהם ויצאה. "אני עדיין סבור שעד לרגע זה היא לא יודעת שלא היינו שם", הוסיף מילר.